"Мы не понимаем, за что воюем": Z-пропагандист визнав, що окупанти демотивовані й розлючені на командування

Російський Z-пропагандист Максим Калашніков визнав, що окупанти на фронті втомилися і не розуміють, за що воюють. На відео з пропагандистом звернув увагу український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

За словами пропагандиста, окупанти на фронті вже на межі і не розуміють сенсу того, що відбувається, ненавидять бездарне командування та вимагають чисток генералітету.

"Сквозить у розмовах "коли це скінчиться". Висловлюся вкрай акуратно: неоднозначне ставлення до генералітету. Чищення його – це умови перемоги (окупантів. – Ред.) у війні", – заявив пропагандист Калашніков.

Він закликав "боротися з неадекватами, які влаштовують шикування в зоні досяжності "хаймарсів". "Калашников – сталініст, один з розпалювачів війни проти України, народився в сім'ї журналіста з Одеси, де закінчив школу і вступив на істфак", – нагадав журналіст Юрій Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...