"Мы игнорируем второй Чернобыль, расположенный на берегу Днепра", - Казанський

30 років в центрі густонаселеної агломерації під відкритим небом руйнується і іржавіє закритий хімзавод, де за радянських часів збагачували уран.

"Сейчас в связи с пожарами в Чернобыльской зоне все снова стали сильно переживать из-за радиации, поэтому хочу напомнить про радиоактивную свалку на берегу Днепра в Каменском, до которой никому нет дела", - написав журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"30 лет в центре густонаселенной агломерации под открытым небом разрушается и ржавеет закрытый химзавод, где в советское время обогащали уран. Уровни радиации там местами такие, каких уже давно нет в Чернобыле и Припяти. Но если про Чернобыль знает весь мир, то эта атомная свалка вообще никому не интересна, десятки лет оттуда тянут радиоактивный металл, рядом живут люди, и все давно смирились и привыкли.

Вспомнят об этой проблеме, как обычно, когда что-нибудь загорится, ядерный могильник размоет водой, или случится ещё какая-нибудь беда".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...