"Мабуть, дуже не хоче на нари": Випад терориста Губарєва проти Кремля шокував навіть Гіркіна (відео)

Один з колишніх ватажків "ДНР" Павло Губарєв тепер закликає до революції в Росії та фактично заявляє про те, що планує разом зі своїм соратником, терористом Ігорем Стрєлковим-Гіркіним, повалення російської влади. Нагадаємо, обидва вони нещодавно створили "Клуб розсерджених патріотів" (КРП). На цей пост терориста Губарєва звернув увагу журналіст Денис Казанський і пояснив у своєму YouTube-каналі, що ж означає ця заява, передають Патріоти України.

Так, колишній "народний губернатор "ДНР" пригрозив поваленням влади у РФ в тому випадку, якщо ця влада укладе перемир'я з Україною або буде робити щось таке, що не сподобатися Губарєву й Гіркіну.

"У владі ж багато рвачів, покидьків і саботажників, налаштованих щодо національних інтересів вороже. Ми ж, своєю чергою, налаштовані до них вороже й навіть революційно", — пише Губарєв у своєму Телеграм-каналі.

Ця його заява викликала скандал, путіністи сприйняли її як посягання на "найсвятіше" - на Путіна та на його оточення, зазначає журналіст Казанський. Відхреститися від Губарєва і його слів поспішив й радикальний терорист Гіркін. Ось що написав Стрєлков у відповідь на слова екс-ватажка "ДНР": "Публікація є вираженням його (підкреслюю) особистої думки. Вона ніяк не узгоджувалася на загальних зборах або в нашому чаті... Як на мене, то твердження про можливість "революції знизу" - це ілюзія. Практично будь-яка революція починається з "верхівкового перевороту". Ніхто з членів КРП до "верхівки" не входить, зв'язками в ній не володіє і тому жодної (навіть теоретично) участі в старті майбутньої (вже майже точно) смути не візьми. У планах КРП "підготовка революції" не стоїть "від слова взагалі".

Казанський висміяв реакцію Гіркіна, адже він зазвичай вирізняється досить радикальними заявами. "Мабуть, дуже не хоче на нари", - припустив журналіст. Він продовжив, що, цілком можливо, відомий своєю тупістю Губарєв "злив" все те, про що ці "розсерджені патріоти" спілкуються між собою на своїх зустрічах і зборах.

"Як ми бачимо, в Росії реально формується прошарок людей, які готові піднімати якесь повстання проти Путіна, якщо президент РФ укладе з Україною якесь перемир'я, яке їх не влаштує. Таким чином, ми бачимо, як проявляється сценарій можливої майбутньої громадянської війни в Росії... Фактично ці сили формують люди, які вже у 2014 році точно так само розпалювали війну на Сході України... Щось мені підказує, що вони зможуть це повторити", — підсумував Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ця родина вже давно привертає увагу: Головний суддя Одеси "забув" вказати у декларації нерухомість у Маямі (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:02

Журналісти продовжують помічати як чиновники “забувають” вказати свої реальні статки й наявне майно у деклараціях. Цього разу медійники звернули увагу на головного суддю Одеси. Як з’ясувалося, родина прикупила житло у Маямі і не тільки, зазначають Патр...

"Одному начисто відірвало голову": Кореспондент Times побачив, як дроноводи нищать по 40 росіян на день

неділя, 19 травень 2024, 16:45

На відбиття російського вторгнення в північну частину Харківщини ЗСУ терміново перекинули додаткові резерви. Серед інших на захист другого найбільшого міста України було кинуто спецпідрозділ Нацгвардії "Гострі картузи", який спеціалізується на безпілот...