Має таку "честь" ще заслужити? Онуфрій заявив, що митрополит Павло... недостойний бути в СІЗО (відео)

Предстоятель так званої Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) підтримав арештованого екснамісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла (Петра Лебедя) неоднозначними словами про те, що той недостойний сидіти в СІЗО і хай тепер йому Бог помагає. Про це він сказав у своєму відеозверненні, яке вже розлетілося мережею, передають Патріоти України.

«Дорогий владика Павел, до нас дійшли чутки про те, що вас закрили в СІЗО, і ми це сприйняли з сумом, жалем, але я знаю, що ви добрий монах, добрий архієрей, добрий намісник святої Лаври Печерської», – сказав Онуфрій.

На його думку, арешт Петра Лебедя – це непорозуміння і люди це нібито розуміють. «Ви (митрополит Павло – ред.) недостойні цього, щоб вас тримати в СІЗО, але я бажаю вам, щоб Господь вас укріпив, дав сили, і це закінчиться. І будете ви на свободі, і ми будемо знов разом молитися і прославляти Бога», – переконаний церковнослужитель.

Зазначимо, що семантично вираз «недостойні цього» означає, що митрополит Павло не достатньо гідний для того, щоб перебувати в СІЗО. Наостанок Онуфрій побажав Петру Лебедю «божої помощі».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...