"Маю чимало претензій до Зеленського. Я не голосувала за нього на виборах і не проголосую на наступних, але він сказав правильні слова", - Яніна Соколова

"Йшла, їхала вулицями столиці - більшість земляків із символами ідентифікації. Хати і балкони частково у прапорах. Нехай частково, але у прапорах. Ще 8 років тому їх там не було", - пише журналістка Яніна Соколова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я маю чимало претензій до Володимира Зеленського. Я не голосувала за нього на виборах і не проголосую на наступних. Але сьогодні у його спічі я почула зародки націоналізму. Нехай зародки, але я слухала проукраїнського президента з правильним сприйняттям української історії з її героями і святом, яке прозвучало як відновлення незалежності, яку ми втратили і 30 років як знову відновили. Нехай на словах. Але це були правильні слова. Свято державності - це теж плюс.
Наша армія. Наші воїни. Наша техніка і літаки - гордо і гідно. Мої сини весь вечір вивчали вагу «Мріії» і стійкість бомбардувальників.
Велич кожної нації у шані до її героїв і боротьбі за ідентичність та незалежність. За країну, а не за своє. Сподіваюся, що влада згадає про це від завтра. Коли від свята перейде до буденної роботи над розбудовою країни. Слава Україні! Слава нації! Украіна понад усе! Путін - х*ло.
P.S. Облиття Петро Порошенко зеленкою- підло і ганебно. Сподіваюся винні будуть покарані як і замовники".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...