"Мають вражаючу зовнішність": Українці очолили рейтинг найсексуальніших націй світу

Для складання рейтингу автори опитали вибірку чисельністю 8,5 тис. респондентів з 1,5 млн своїх користувачів.

Акторку Мілу Куніс названо як впізнаваний приклад зовнішності українців

Українців названо найсексуальнішою нацією в світі, повідомляє туристичний портал "Big 7 Travel" за підсумками власного опитування, передають Патріоти України.

Загалом у цьому рейтингу 50 національностей. Слідом за українцями друге місце посіли данці, а третє — філіппінці.

За ними до першої десятки увійшли бразильці, австралійці, південноафриканці, італійці, вірмени, англійці і канадці. Французи посіли 12-те місце, іспанці на 16-му, чехи — 18-те. Росіяни опинилися на 33-му, німці — на 44-му, американці — на 45-му. Закривають перелік топ-50 найпривабливіших націй світу ірландці.

Для складання рейтингу портал Big 7 Travel опитав вибірку чисельністю 8,5 тис. респондентів з 1,5 млн своїх користувачів.

«Українці мають вражаючу зовнішність та легко перемогли в нашому опитуванні за 2019 рік. Хто може з цим не погодитися? Не дивно, що так багато моделей родом звідси», — пишуть автори рейтингу про українців.

Як впізнаваний приклад представника України в ньому названо акторку українського походження Мілу Куніс.

До того ж, як наголошується, учасникам не роз’яснювали значення терміна «сексуальний», тому вони ранжували нації відповідно до власного тлумачення цього слова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...