Макрон запропонує Китаю свій план переговорів України та РФ, - Bloomberg

Президент Франції Еммануель Макрон планує звернутися до Китаю з планом, який, як він вважає, може призвести до переговорів між Росією та Україною, інформують Патріоти України.

Як пише Bloomberg з посиланням на обізнані анонімні джерела, Макрон доручив своєму раднику із зовнішньої політики Еммануелю Бонну працювати з високопоставленим китайським дипломатом Ван І над створенням структури, яка може бути використана в якості основи для майбутніх переговорів.

Зазначається, що згідно з французькою стратегією, переговори між Росією та Україною відбудуться вже цього літа, якщо все піде добре. Bloomberg також вказує, що будь-які майбутні переговори залежатимуть від кількох умов, у тому числі від успішного контрнаступу України, який забезпечить Києву сильну позицію під час будь-яких переговорів.

Візит Макрона до Китаю - що повідомлялося

Президент Франції Еммануель Макрон на початку квітня перебуває з офіційним візитом у Китаї. При цьому основною темою візиту були переговори по темі врегулювання російсько-української війни.

Повідомлялося, що Макрон умовив лідера Китаю Сі Цзіньпіна провести телефонну розмову з Володимиром Зеленським

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ця родина вже давно привертає увагу: Головний суддя Одеси "забув" вказати у декларації нерухомість у Маямі (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:02

Журналісти продовжують помічати як чиновники “забувають” вказати свої реальні статки й наявне майно у деклараціях. Цього разу медійники звернули увагу на головного суддю Одеси. Як з’ясувалося, родина прикупила житло у Маямі і не тільки, зазначають Патр...

"Одному начисто відірвало голову": Кореспондент Times побачив, як дроноводи нищать по 40 росіян на день

неділя, 19 травень 2024, 16:45

На відбиття російського вторгнення в північну частину Харківщини ЗСУ терміново перекинули додаткові резерви. Серед інших на захист другого найбільшого міста України було кинуто спецпідрозділ Нацгвардії "Гострі картузи", який спеціалізується на безпілот...