"Максимально низька ціна на нафту - це теж хитрий план Путіна": Політтехнолог Голобуцький - про нові казки пропаганди Кремля

Геніальний Путін за спиною Трампа нібито розіграв з саудитами хитру комбінацію, щоб обвалити ціну на нафту в інтересах Росії!

"Руссо-пропагандон Сєрґєй Марков, наприклад, щойно ціна на Urals знов впала нижче $18 (це рівень ще Єльцинського 1998 року), почав розповідати "ополчєнцам ДНР", як Путін всіх переграв з ціною на нафту: "Многие считают, что они [саудиты] начали войну против России. Возможно и так. Но мне кажется, что саудиты начали эту войну по некой тайной договорённости короля Саудовской Аравии с Путиным. Потому что, чтобы убедить США войти в этот концерн, нужно было ударить по этой сланцевой нефти. Мы быстро ударить не можем, потому что не можем быстро нарастить это производство", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А саудиты могли, но они не могли это сделать по политическим причинам, поскольку слишком зависят от американцев. Была хитрая комбинация, что формально король Саудовской Аравии начал ту войну против России, и сделали вид, что воюем друг с другом, а на самом деле это была у них договорённость – как совместно ударить по американцам и принудить их присоединиться к ОПЕК.

Американцы и присоединились, и новое уменьшение было уже с учётом этого американского присоединения. Поэтому, я считаю, что это большая победа Путина, которая, по сути дела, совершила революцию на нефтяном рынке, таким образом, что привлёк туда американцев, которые десятилетиями были против этого картеля под названием ОПЕК. А сейчас они отказались от политики, которую проводили 40 лет".
--
Ну звісно ж: геніальний Путін за спиною Трампа розіграв з саудитами хитру комбінацію, щоб обвалити ціну на нафту в інтересах Росії! Бо максимально низька ціна на нафту - це теж хитрий план Путіна, щоб всіх переграти!

До речі, можемо згадати Роттердам (без +, просто біржу): російський нафтовидобуток за ціни Urals 15-16 доларів за барель виходить в нуль - тобто, просто перекриває вартість доставки і експортне мито. Це за наявного курсу валют і ставок фрахту. Отже, втрати бюджету РФ цілком можуть ще вирости.

І коли до бюджету-2020 Росії закладалась ціна на Urals $42,45, нижня межа збереження фінансування захищених статей $30 (за заявою їхнього міністра фінансів Сілуанова), а 1 квітня ціна за барель впала аж до $10, - це гідна основа подальших величних перемог Кремля і особисто В.Путіна! Ну, принаймні, Марков так вважає. І гарантовано не один Марков. Хороша штука карантин - авторитет Путіна зростає до зірок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дипломат Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

субота, 27 квітень 2024, 21:45

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою, передають Патріоти України. "Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню ситуацію в Україні. Нічого не змінилося з час...

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...