"Мала вигляд, як величезна шафа на ніжках": Оля Полякова показала себе у найбільшій вазі (фото)

Співачка Оля Полякова завжди демонструє своїм шанувальникам гарну та підтягнуту фігуру. Втім, не завжди виконавиця мала таку форму, зазначають Патріоти України.

Як зізналася Оля у програмі "Дорослі дівчата", вона набрала цілих 22 кілограми після другої вагітності 2011 року і важила 86 кілограмів. "Коли я народила Алісу, я важила плюс 22 кілограми. Я мала вигляд, як величезна шафа на ніжках", - розповіла Оля.

На світлинах не одразу можна впізнати знаменитість, адже зайві кілограми додавали їй віку. Сама Оля пожартувала що зараз має набагато молодший вигляд, аніж 11 років тому.
У той період слухачі ще не дуже знали Полякову як співачку. Після народження доньки співачка знаходилася у пошуках себе та свого творчого шляху. Виконавиця змогла позбутися своїх зайвих кілограм за рік і з успіхом почала музичну кар'єру. До речі, саме тоді вийшла пісня "Шлепки", яка зробила Полякову зіркою.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спасибі лікарю за серце не байдуже

вівторок, 14 травень 2024, 7:33

Ювілей хірурга. Живе на білому світі добра і світла людина — Валентин Григорович Білоокий. Знаю його уже понад тридцять три роки. І все він переді мною зображується в одній іпостасі — мудрий пан доктор, беззмінний заступник головного лікаря раніше Андр...

Народні прикмети на 14 травня. Дуже важливий день для домашнього городу

вівторок, 14 травень 2024, 7:05

Православна церква України 14 травня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Ісидора, святого Леонтія Єрусалимського і преподобного Серапіона Синдоніта. За старим стилем у сьогодні вшановують старозавітного пророка Єремію. . 14 травня наші предки за...