Малечі є чим бавитися з користю: Наталія Могилевська показала одразу двох доньок і незвичайний подарунок для них

Наталія Могилевська .

Відома українська співачка Наталія Могилевська показала одразу двох названих доньок. Артистка здивувала подарунком для 12-річної Мішель та 4-річної Софії.

Останнім часом виконавиця часто публікує сімейний контент у соцмережах. Цього разу Могилевська поділилася, що придбала нового жителя до їхнього з дітьми заміського будинку. Зірка вирішила подарувати донькам кімнатну рослину. В магазині з рослинами Наталія побачила мухоловку.

На кадрах, які знаменитість опублікувала в Instagram, вона не приховує свого здивування. Співачка була шокована, що рослина "жива", і не повірила, що вона може справді ловити комах.

"А ви знали, що рослина може вкусити? Я страшенно злякалася цієї мухоловки і взагалі не знала, що таке живе у нас в країні", – написала виконавиця.

Скріншот Instagram

Артистка вручила незвичайний подарунок дівчаткам і вони допитливо спостерігали за рослиною. Особливо презент зіркової матусі оцінила Софія.

"Зате діти щасливі", – додала Могилевська.

Скріншот Instagram

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прихильники московської церкви нервують: хто і як захищає рпц в Україні

вівторок, 2 липень 2024, 8:56

Мірою того, як кількість підписів за розгляд законопроекту про заборону московської церкви наближається до необхідної для прийняття рішення, прихильники рпц в Україні нервують. Нервуючи, здають себе з потрохами – хоч, певне, їм здається, що вони виявля...

Народні прикмети на 2 липня: У день Берегині краще не планувати далеку поїздку. Традиції та заборони свята

вівторок, 2 липень 2024, 7:05

2 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - Покладення ризи Пресвятої Богородиці, яке відбулося у Влахерні. 2 липня за старим календарним стилем згадують святого мученика Зосиму Аполлоніадського. Також за старим календарем триває Петрі...