"Мали серйозні плани на Авдіївку: ЗС РФ розпочали штурм у кількох місцях, - DeepState (карта боїв)

Біля Авдіївки тривають бойові дії. Українські бійці продовжують втримувати та давати відсіч ворогу, попри його спроби відновити темп наступу.

Збройні сили Російської Федерації почали масований штурм відразу в кількох місцях на Авдіївському відтинку. Про це повідомили в Telegram-каналі моніторингової спільноти DeepState.

"Тривають бойові дії. Враховуючи кількість залученої техніки та особового складу, к*цапи мали серйозні плани на Авдіївку, але не пощастило", — йшлося в повідомленні.

Зазначили, станом на кінець доби 10 жовтня тривали бойові дії, ворог намагався відновити темп наступу. Попри дії російських військових українські бійці змогли втриматися та дати відсіч ворогу.

Крім цього, окупанти проявляли активність біля Макіївки та в Серебрянському лісництві на Сватівському відтинку.

Сватівський відтинок, карта бойових дій Біля Вербового та Новопрокопівки на Запорізькому відтинку тривали бої, ворог намагався перехопити ініціативу. Запорізький відтинок, карта бойових дій На Бахмутському напрямку Збройні сили України продовжують наступ біля Кліщіївки та Андріївки.

Бахмутський відтинок, карта бойових дій Натомість ніяких змін не зафіксували на Біломосковському, Сіверському, Бєлгородському, Бердянському і Таврійському відтинках.

Нагадаємо, 10 жовтня повідомлялося про те, що російські військові намагалися пробити оборону ЗСУ, зокрема біля Водяного та Красногорівки. Зі слів начальника штабу бригади "Азов", майора НГУ Богдана Кротевича, окупанти перейшли до активних наступальних дій по всьому східному фронту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...