Мама недодивилася? Дочка Мілли Йовович записала відео для ТікТок із піснею... російської співачки-путіністки

Поки голлівудська акторка Мілла Йовович демонструє всьому світові свою проукраїнську позицію, її донька Евер Андерсон, схоже, дотримується іншої думки. 16-річна дівчина оприлюднила в мережі ролик, який записала під пісню російської співачки-путіністки Каті Лель, повідомляють Патріоти України.

Відповідне відео з'явилося на сторінці дівчини у TikTok. У ролику можна побачити, як вона танцює під пісню пропагандистки "Мой мармеладный". Вибір композиції є невипадковим, оскільки кілька тижнів тому саме ця пісня завірусилася у соцмережах і стала ще одним інструментом пропаганди росіян.

Тренд на танці під старий хіт Каті Лель з'явився наприкінці цієї осені. Таким чином росіяни прагнуть популяризувати російську культуру серед іноземців. Вони знімають відео, у яких з'являються в хутряних шапках та шубах, йдуть на Красну площу, де танцюють чи співають під пісню "Мой мармеладный".

У коментарях під роликом Евер користувачі мережі розхвалюють її, а росіяни просять позначити авторку пісні. На сторінку дівчини у TikTok підписано понад 800 тисяч підписників, а на Instagram - майже 600 тисяч. У соцмережах Андерсон не знайти постів на підтримку України чи згадок про російську агресію в нашій країні. Своєї чіткої позицію щодо війни в Україні вона не демонструвала.

У той час уродженка Києва Мілла Йовович неодноразово демонструвала солідарність з українцями та навіть прочитала авторський вірш, який присвятила нашому народу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...