"Мамкині "можемповторітєлі": цікава деталь в історії зі збитим А-50", - Карл Волох

"Найяскравішою деталлю в історії зі збитим А-50 для мене була не вартість літака й навіть не краса військової операції. А інформація про те, що нинішній рівень московитських технологій не дозволяє випустити сьогодні подібну машину на заміну", - пише блогер та бізнесмен Карл Волох на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Уявляєте, при всіх трильйонах шарових нафтових доларів, котрі вони отримали за період путінського правління, нинішні "можемповторітєлі" не здатні відтворити власні технології 50-річної давності!

Звичайно, в нас ситуація не ліпша. Але в нас є серйозна надія на співпрацю з західними компаніями, а союзники московитів - Іран та Північна Корея - нічого й близько подібного передати своїм деградованим братам не зможуть.

Щоправда, для того, аби співпродукувати щось серйозне із натовцями (а не вічно канючити готове), нам потрібні у владі серйозні дорослі, а не порожні прожектери. А з цим поки що біда".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...