Мамусін пиріжок на купі бабла. Це фото про середнього українця, - Фурса

"Насправді, ні. Це фото про середнього українця. По-перше цей пиріжочок - це ж є мрією середнього українця. Не героя на війні чи борця за справедливість. А звичайного простого українця, котрий мріяв би зайняти таку посаду. І швидко казково розбагатіти. Так швидко і так казково, щоб потім не знати, що з цим баблом робити", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А по-друге, це ж не силовик, який доїть бізнес. Це не про податки, які крадуть. Ні-ні. Це про сервіс. Найкращий український сервіс, яким ми так пишаємось.

Бо мама Крупа і ії син пиріжечок надавали послуги простим українцям. Тим, які не хочуть служити в армії, бо крадуть. Тим, які волають про дітей депутатів. І от ці прості українці принесли своі долари. Принесли самі. Щоб отримати липову довідку. І судячи по кількості долярів на ліжку принесли тисячі людей. Які потім будуть за пивом розповідати, яка страшна в країні корупція і як не можна жити і не треба платити податки, бо їх же всі розкрадуть.

Це не про чиновників.

Це фото - то дзеркало. Де віддзеркалюється країна. Так, не всі українці такі. І тому Путін не захопив Україну і ніколи не захопить. Але це середня температура по палаті. Той самий простий нарід, що зубожіє і виступає проти високих тарифів, не хоче платити податки і працювати офіційно.

Іноді корисно дивитись у дзеркало… Корисно, щоб поставити точний діагноз перед лікуванням хвороби".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Коли запахло смаженим, то зразу СЗЧ": Журналістка обурилася вчинком батальйону, який відмовився іти у Вугледар

субота, 5 жовтень 2024, 21:19

Військова журналістка обурилася діями батальйону, який мав замінити бійців 72-ї окремої механізованої бригади у Вугледарі, а натомість відмовився та пішов у СЗЧ. Про це написала військова журналістка Юлія Кирієнко-Мерінова у себе в Facebook, передають ...

"Фізично неможливо отримати необхідні папери": Дружина-росіянка нардепа від "Слуги народу" потрапила в складну ситуацію

субота, 5 жовтень 2024, 20:52

Народний депутат із фракції "Слуга народу" Дмитро Гурін наголосив на тому, що через проблеми технічно і фізично отримати папери з Росії громадяни РФ не можуть отримати українське громадянство. Зокрема, у цій ситуації опинилась його дружина, що має росі...