Мамина копія: Олена Мозгова показала помітно підрослу доньку (фото)

Українська продюсерка Олена Мозгова потішила прихильників сімейним контентом. У своєму Facebook знаменитість опублікувала знімок, на якому постала її помітно підросла 8-річна донька від чоловіка, співака Девіда Аксельрода. На фото Соломія позувала перед камерою у чорній вишиванці та з розпущеним волоссям, передають Патріоти України.

Як зазначила Мозгова, вона опублікувала цю світлину саме в останній день літа, адже вона була зроблена у цю пору року. Продюсерка зазначила, що обожнює літо та з нетерпінням чекатиме, коли воно знову настане.

"Ну що ж, прощавай літо, ми будемо сумувати за тобою і чекати на зустріч. Фото мого сонечка зроблене літом, тож нехай залишиться мені тут на пам'ять", - написала під знімком продюсерка.

У коментарях під фото прихильники Мозгової залишили чимало приємних слів. Вони зазначили, що Соломія росте справжньою красунею та дедалі більше стає схожою на маму.

  • Яка ж красуня, ця прекрасна дівчинка!
  • А очі в цієї красунечки схожі на мамині!
  • Красунечка, дай Боже міцного здоров'я
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...