"Мангал" над баштою не дав вибратись з палаючого танка: На Запоріжжі ЗСУ знищили танк гвардійської дивізії Путіна, незважаючи на додатковий "захист" (фотофакти)

танк зс рф, російський танк, танки

Командир машини дивом врятувався, а навідник і механік загинули. Росіяни встановили на танку захист від ракет комплексу Javelin, але у випадку ураження вийти з нього практично неможливо.

Українські військові точним попаданням знищили російський танк зі складу 291-го полку 42-ї гвардійської мотострілецької дивізії. Фотографію прильоту по бойовій машині показали російські військкори.

"Відпрацював, йшов, прилетіло. Навідник і механік — 200-ті [загинули]. Командир дивом врятувався", — зазначили пропагандисти.

Судячи із зображення, двоє російських танкістів згоріли живцем після вибуху. Танк їхав, поки не вперся в рів, був ризик детонації боєкомплекту, уточнили військкори.

Мотострілецька дивізія окупантів воює зараз на Запорізькому напрямку.

Український військовий журналіст Юрій Бутусов зазначив, що на танку було встановлено "мангал", захист від ракет комплексу Javelin.

"Мангал" ускладнює вихід із танка в разі ураження. Командир танка встиг вискочити, а ось навідник, який сидить у башті поруч, а також механік-водій, вибратися не змогли", — зауважив Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...