"Маразм крепчал": У Росії з почестями “поховали” у могилі пам’ятник "воїну-визволителю" (фото)

У Кіровській області РФ під час реконструкції радянського пам’ятника “воїну-визволителю” вирішили поміняти скульптуру. Щоб не знищувати демонтований монумент, для нього викопали спеціальну могилу, в якій з почестями його “поховали”. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі російський опозиціонер Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

За його словами, у росіян під час війни в Україні, в якій гине велика кількість окупантів, виникла “звичка” влаштовувати пишні похорони з військовими почестями. “Ховають, все, що погано стоїть і погано лежить. Нестерпно сверблять руки тягати віночки і перекидати поминальні чарочки. Звичайно, можна було б влаштувати урочисте поховання старого велосипеда, пісочниці чи склотари. Але в цьому випадку “віддання військових почестей” було б не цілком доречним. А хочеться “з салютом та промовами”, - іронічно зауважив Невзоров.

Для бетонного “героя”, якого місцева влада вирішила поміняти на скульптуру, виконану з більш довговічного склопластику, викопали поруч із меморіалом величезну могилу. За допомогою крана монумент перенесли до ями і засипали землею.

“Ми прийняли рішення провести поховання пам'ятника, оскільки було б не зовсім добре його вивезти кудись і якось використовувати. Ми встановимо табличку з інформацією про поховання, щоб жителі знали, що пам'ятник не зруйнований і не знищений”, - прокоментував ситуацію голова місцевої адміністрації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...