Маразм на грані фантастики: Друг Путіна запропонував вивозити газ із РФ на атомних підводних човнах (відео)

Глава Курчатовського інституту Михайло Ковальчук, який є одним із найближчих друзів кремлівського диктатора Володимира Путіна, відзначився черговою божевільною ідеєю, передають Патріоти України.

Раніше цей «член-кореспондент РАН» уже намагався «розшифруванням геному російської людини», стверджував, що у США штучно створили «новий підвид службових людей» та вимагав терміново створити «ліки від старості».

Цього ж разу Ковальчук запропонував почати транспортувати газ із РФ через Північний льодовитий океан на атомних підводних човнах. У його хворій уяві РФ має створити 360-метрову субмарину місткістю близько 180 тисяч тонн, яку необхідно забезпечити відразу трьома ядерними реакторами «Ритм — 200».

Як повідомляє The Moscow Times, спочатку для розвитку Північного морського шляху планувалося закупити у корейської компанії Hanwha Ocean 16 СПГ-танкерів, однак через санкції проти РФ контракт було розірвано, через що росіянам тепер доведеться задовольнятися хіба що фантазіями Ковальчука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не для того, щоб врятувати: Авіаексперт припустив, чому Росія перемістила МіГи у Білорусь та як це пов'язано з літаками А-50

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 14:04

Російські винищувачі МіГ-31К, які було переміщено до Білорусі, можуть бути використані для співпраці з радіолокаційною станцією "Небо-М", оскільки Росія зараз боїться використовувати літаки далекого радіолокаційного виявлення А-50. Про це в ефірі "Київ...

"Сижу в нечеловеческих условиях, нас держат как свиней!": Гіркін вийшов у прямий ефір з російської в'язниці (відео)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 13:15

Терорист Ігор Гіркін, який відбуває покарання у російській в'язниці, поскаржився на погані умови й забезпечення. Він закликає колонії та владу змінити ставлення до людей. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Не оминув...