Мар'яна підтвердила свою репутацію: Нардепка "Слуги народу" Безугла обізвала "чортами" полковника Червінського та головреда "Цензор.НЕТ" Бутусова

Нардепка "Слуги народу" та заступниця голови Комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла обізвала полковника Романа Червінського та головного редактора Цензор.НЕТ Юрія Бутусова.

Про це фігуранта скандалу, щодо розслідування причетності ОП до зриву спецоперації по затриманню "вагнерівців" повідомила у Facebook.

"Видалила усіх без виключення з друзів ФБ, хто поставив лайк під постом цих двох чортів", - написала парламентарка та опублікувала скриншот посту Юрія Бутусова, в якому він розповів, що подав заяву про бажання взяти на поруки Червінського.

Роман Червінський дав Цензор.НЕТ ексклюзивне інтерв'ю, де розповів про операцію на аеродромі "Канатове".

Раніше ЗМІ повідомляли, що українські військові кілька місяців вербували пілота РФ для викрадення літака. Серед них, за даними ЗМІ, був Роман Червінський. Згодом, як зазначили в СБУ, ворожий борт не роздобули, натомість ворог дізнався, де розміщувалися українські літаки й особовий склад. І завдав ракетного удару по аеродрому "Канатове".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...

"Заявление Путина о захвате Харькова: что он сказал на самом деле", - Ян Валетов

неділя, 19 травень 2024, 18:54

"Путин заявил, что у России нет планов брать Харьков. За три дня до вторжения он и его печальный конь утверждали, что планов нападения на Украину у России нет. Поэтому, если Путина говорит, что у него нет плана захвата Харькова, или Сум, или Чернигова,...