"Маша Майєрс", вона ж Фєліцата Ольшевєц": Практично ідеальний приклад того, що "хороших русскіх" не існує в природі

"Маша Майєрс", вона ж Фєліцата Ольшевєц: перші чотири роки війни проти України (2014-2018) керувала Дирекцією інтернет-ресурсів ТРК "Звезда" Міноборони Росії - тобто, займалась антиукраїнською пропагандою під час анексії Криму і окупації Донбасу, була одним з організаторів інформаційного сегменту гібридної війни проти нас. Але вчасно втекла спочатку до Туреччини (звідки продовжувала працювати на Міноборони Росії в ТРК "Звезда"), тоді далі, до Європи", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І тепер, як і належить "хорошим русскім", повчає всіх, як слід виступати проти війни і чому не можна засуджувати тих росіян, що не демонструють антивоєнної і антипутінської позиції.

Це практично ідеальний приклад того, що "хороших русскіх" не існує в природі. Є ті, що здогадались хребтовою чуйкою втекти раніше. Є ті, що похопились втекти пізніше. Є ті, що рвонули вже після того, як все стало дуже погано. Є ті, що так і лишились в Росії і продовжують підтримувати агресію щодо всіх. Але буде тяжкою помилкою робити між ними якусь принципову різницю.

І, звісно, втеча не може бути індульґенцією. Розслідувати причетність до злочинів Росії і карати слід всіх однаково. Різниці між "Машею Майєрс" і Марґарітою Сімоньян, між директоркою "Раша тудей" і директоркою департаменту ТРК "Звезда" нема і бути не може.

На жаль, це поки навіть не всі українці розуміють. А європейці тим більше. Все ж ФСБ дуже якісно склепала симулякр "хорошиє русскіє".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...