"Маша Захарова хотіла ляпнути якусь гидоту за звичкою. Але випадково чітко сформулювала розуміння поточної ситуації російськими елітами", - Голобуцький

"Російська владна еліта визнає, що їхні долі зараз вирішують політики НАТО та Європи - від Путіна вже нічого, за великим рахунком, не залежить", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вот я смотрю на Боррелей, там, на вот эту всю шайку, а по-другому не скажешь... И эти люди занимаются нашими с вами судьбами", - спікер россійського МЗС Маша Захарова в суботу в програмі "Право знать!".

Можливо, Маша хотіла просто ляпнути якусь гидоту за звичкою. Але випадково чітко сформулювала розуміння поточної ситуації російськими елітами: вони всі вже прийняли і змирились з фактом, що їхні долі зараз залежать вже не від них самих, не від Путіна, не від шантажу світу вуглеводнями, навіть не від "другої армії світу". Їхні долі вирішують союзники України. Можливостей впливу на яких щодня меншає.
Це означає, що зараз там тривають паралельно три останні стадії прийняття неминучого: заперечення і гнів вже відкинуто як безсенсові. Зараз серед російських еліт панують одночасно депресія, прийняття і спроби торгу. Останнє активно заохочують союзники, вже прямим текстом вказуючи, що для успішного торгу має бути прибрано Путіна.
А про депресію і прийняття свідчить поширення офіційною пропагандою тез серії "якщо ми програємо зараз - ми коли-небудь потім обов'язково переможемо". По факту це нічим не відрізняється від мотиваційних мантр "життя як зебра - за чорною смугою завжди йде біла". Хоча вони, здається, вже змирились і з альтернативним фіналом - "або дупа".
Насправді непоганий знак для нас і союзників. З ворогом, котрий психологічно вже прийняв поразку і шукає оптимальний варіант розвитку подій вже після неї, набагато простіше домовлятись про повоєнний порядок".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...