Масований наліт на стратегічний пункт підтримки агресії проти України: У Краснодарському краї приазовський Єйськ пережив одну з найважчих ночей 2024 року

Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв заявив, що атаці піддався Щербинівський район. Унаслідок нібито падіння уламків постраждав будинок.

У ніч на 9 жовтня дрони атакували Краснодарський край Росії. Зокрема українські БПЛА на початку ночі на середу атакували російське місто Єйськ, де розташоване військове летовище. Про це пишуть місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Так, російський моніторинговий канал "Приграничье" повідомив, що над регіоном "багато БПЛА".

"Місто Єйськ розташоване в Краснодарському краї, на березі Азовського моря, приблизно за 60 км через море від Маріуполя. У цьому районі є великий військовий аеродром, який уже неодноразово зазнавав нальотів українських дронів", — зазначили журналісти.

Пізніше губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв у себе в Telegram заявив, що атаці піддався Щербинівський район. Унаслідок нібито падіння уламків постраждав будинок.

"У селі Шабельське внаслідок падіння уламків БПЛА в приватному домоволодінні вибило скло, пошкоджено газову трубу. З метою безпеки газ перекрили, загоряння загасили, постраждалих немає", — написав він.

Раніше повідомлялося, що супутники зафіксували наслідки удару по нафтобазі у Феодосії. Навпроти одного з резервуарів, який загорівся внаслідок атаки, стояв комплекс "Панцир-С1". Сам він залишився неушкодженим, але об'єкт не захистив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А що б ви зробили"?.. Для мобілізації

середа, 9 жовтень 2024, 9:44

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Мобілізація стає проблемою, а відтак –завданням номер 1 для ...

Ще те "анальне задоволення": Дрон-камікадзе атакував російського загарбника прямо у голий зад, коли той насолоджувався сексом з задом свого не менш скрепного соратника (відео 16+)

середа, 9 жовтень 2024, 7:56

Дрон-камікадзе атакував російського загарбника прямо у голий зад. Зокрема, на Херсонщині, оператор Сил спеціальних операцій безпілотником залетів у будівлю, де переховувалися окупанти. Фрагмент атаки дрона-камікадзе опублікований у телеграм-каналі Нико...