"Мати отримає одразу три білі "Лади": Казанський розповів повчальну історію багатодітної росіянки


У Росії в багатодітній родині батько та двоє синів вирушили на війну проти України за легкими грошима, але повернулися додому як "вантаж 200". На новину із пропагандистських ЗМІ звернув увагу український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Сім'я Зінкових із Ростовської області відправила на війну батька та двох синів. Усі вони пішли вбивати українців як добровольці. Спершу на фронті ліквідували 19-річного окупанта Андрія Зінкова – старшого сина. Його вбили у листопаді 2022 року. Після цього на війну "добровольцем" пішов батько сімейства Юрій Зінков. У жовтні минулого року він був поранений і через три місяці помер.

19 жовтня цього року ліквідували ще одного окупанта із цієї родини – 23-річного Олександра Зінкова. "У сім'ї Зінкових з Ростовської області на "СВО" загинули вже всі чоловіки. В Україну по черзі вирушили батько та двоє синів, всі троє були знищені. Але є і хороші новини – матері дістануться одразу 3 білі "Лади", – зазначив Денис Казанський. .

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...