"Мати рідна, ми ж усі квадробери!": Відомий телеведучий у костюмі кота пожартував про новий молодіжний тренд (фото)

В Україні набирає популярності молодіжний тренд квадробіка, або квадробінг, суть якого полягає в імітації звуків і рухів тварин. Попри те, що нове захоплення українських дітей і підлітків здається безневинним, воно часто викликає занепокоєння серед дорослих. Григорій Решетнік зізнався, що лише днями дізнався про новий модний рух, і він не викликав у батька трьох дітей негативних емоцій або тривоги. На особистій сторінці в Instagram телеведучий виклав архівний знімок, де зображений на сцені в костюмі кота, і пожартував, що він заснував квадробінг ще понад 20 років тому, передають Патріоти України.

"Знайомтеся - Квадробер Григорій. В далекому 2000 році в Миколаєві я заснував тоді цей тренд. А потім ще в університеті закріпив його - на першому курсі ми перетворювались та імітували різних тварин. Переконаний, що й ви в дитинстві були квадроберами… пригадайте просто", – з усмішкою написав ведучий.

Решетнік поцікавився у підписників, чи знають вони про новий молодіжний тренд і як вони ставляться до таких рухів. "Чи знаєте ви, що це таке? Бо я дізнався тільки вчора, - зізнався Григорій. - Та й взагалі, як ви ставитесь до нових віянь, субкультур, тенденцій та течій? Дозволяєте своїм дітям так самовиражатися? Чи вас це лякає?".

У коментарі до чоловіка прийшла Христина Решетнік і написала, що "ми всі квадробери". "І діти наші", - додав батько трьох синів.

Підписники Григорія по-різному відреагували на його допис: одні підтримали ведучого, котрий "у тренді", інші написали, що в їхніх сім'ях квадробінг під забороною.

В Україні квадробіка ще не стала поширеним явищем, як в інших країнах, втім вже має своїх шанувальників. Діти-квадробери одягають маски, хвостики, лапки тварин, пересуваються рачки, використовуючи звуки котів, собачок, лисичок тощо.

У суспільстві по-різному реагують на нове захоплення юних українців: хтось говорить про нього поблажливо, а хтось бачить у модній течії серйозну загрозу психічному здоров'ю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...