Мати скандального судді Вовка будує готель в Одесі, - журналістське розслідування

Фірма "Прим-отель", яка належить Наталі Гладкій, матері скандального судді Сергія Вовка, загородила частину одеського пляжу в районі Чорноморка, щоб добудувати там готель. Про це повідомляє Bihus.Info, передають Патріоти України.

Зазначається, що будівельна техніка з’явилася на пляжі ще у квітні 2023 року. За документами, цей проєкт із будівництва чотириповерхового готелю вважається реконструкцією. Раніше на його місці було кафе. Роботи мали бути завершені ще 2021-го року.

Повідомляється, що власниця фірми Гладка у 2014 році подарувала Вовку нерухомість в Одесі. Однак у коментарі журналістам він заявив, що не займається жодною комерційною діяльністю і не здійснює незаконних дій, і сказав, що з питань його діяльності треба звернутися до спікера суду, а з питань будівництва готелю — до його матері.

Коли журналісти звернулися до Гладкої, вона заявила, що Сергій Вовк не є її сином, і наголосила, що будівельні роботи на одеському пляжі триватимуть.

Раніше Вовка звинувачували в незаконному ухваленні рішення про позбавлення квартири та автомобіля мешканки Києва у 2014 році, але він був виправданий. Також у 2012 році він засудив Юрія Луценка та обирав запобіжний захід для фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Крім того, Вовк розблокував рахунки колишнього міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка, якого на той момент підозрювали в заволодінні 540 млн грн Аграрного фонду.

Суддя також постановив забрати справу щодо заступника глави Офісу президента Олега Татарова з НАБУ та передати до Держбюро розслідувань. Олега Татарова підозрювали в причетності до дачі хабара за фальсифікацію експертизи в епізоді про заволодіння коштами Національної гвардії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...