Мав медаль за "повернення Криму": В Україні ліквідували "отамана" з Кубані (фото)

На фронті ліквідували 45-річного російського окупанта Олександра "Папу" Ювіцу з Кубані. Він був заступником командира загону "БАРС-11" і мав причетність до окупації Криму. Спершу про смерть окупанта у соцмережах заявив його друг 7 серпня. Пізніше про це повідомив і блогер Necro Mancer у твітері, передають Патріоти України.

Що відомо про окупанта

Олександр Ювіца народився у 1977 році й служив в російській армії з 1995 по 1997 рік. Він мав вищу економічну освіту, однак, вочевидь, більше йому подобалось бути окупантом.

З 2012 року Ювіца перебував у так званій "козачій спільноті", а через рік став "отаманом" Небузького хутірського козачого товариства. У 2014 році він взяв участь в окупації Росією Кримського півострова й навіть отримав медаль "за повернення Криму" та хрест "за захист Криму".

З початку повномасштабного вторгнення Ювіца воював у складі "БАРС-16", а з жовтня 2022 року був у командуванні "БАРС-11".

У росЗМі заявили, що окупант помер 6 серпня. "Отаман Небузького хуторського козачого товариства, "повертач" Криму та аматор пейнтболу Ювіца Олександр Анатолійович на прізвисько "Папа" вибув у зону заміщати командира ОЗГ "БАРС-11" і до 46 років не дожив", – пожартував блогер Necro Mancer.

Зазначимо, що від 24 лютого 2023 року Росія втратила на війні в Україні вже 253 850 своїх солдатів. За минулу добу ЗСУ ліквідували 560 окупантів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...