"Медведчуку так треба було зустрітись з Путіним, що він пішов на безпрецедентні кроки", - політтехнолог Голобуцький

Віктора Медведчука не бачили з 17 вересня - відтоді в інформаційному просторі, на його телеканалах і в Твіттері з'являлись тільки текстові повідомлення.

"Медведчуку так треба було зустрітись з Путіним, що він пішов на безпрецедентні кроки: 2 тижні жорсткої самоізоляції, вакцинування не тільки себе, але і Марченко, і сина саме російською вакциною... Ну і жорстка санобробка на місці, ймовірно - гляньте на колір і вираз обличчя Медведчука", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Медведчука не бачили з 17 вересня - відтоді в інформаційному просторі, на його телеканалах і в Твіттері з'являлись тільки текстові повідомлення. Тобто, ізоляція для допущення до тіла Путіна дійсно була дуже жорсткою, абсолютною.
Але якщо вдасться дійсно пробити Зеленського і стати постачальником безкоштовної російської вакцини за домовленістю з Путіним, а ближче до виборів особисто привезти ще одну партію звільнених полонених - це того коштуватиме. Медведчук потужно підніме свій рейтинг і закопає рейтинг Зеленського. І в ході місцевих виборів просто і цілком легітимно візьме під контроль до десятка областей.
Це дозволить йому буквально диктувати умови офіційному Києву - Зеленський не ризикне, як належить, протиставити державні ресурси подібному "тихому путчу". А там і до дострокових парламентський, а може і президентських виборів недалеко.
І заради цього всього треба було лише два тижні пересидіти в ізоляції, ширнутись якоюсь бурдою і пройти санобробку? Точно дрібниці!".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...