Медведєв ясно написав, коли РФ нарешті відчепиться від України, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Дмитро Медведєв хоч і полюбляє потужно заливати сливу, інколи видає цікаві речі для роздумів. І для прискіпливої уваги. Дімон тривалий час продавав себе Заходу як договороздатний і демократичний. Тому інколи варто звернути увагу", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На тижні Діма в "тєлєгє" вивалив лонгрід, що мають робити українці, аби буцімто не було війни.

Перше. "Існування України смертельно небезпечне для українців. І я маю на увазі аж ніяк не тільки нинішню державу, бандерівський політичний режим. Я говорю про будь-яку, абсолютно будь-яку Україну". РФ турбує наша суб'єтність, наша державність і наша демократія. Тому кожен клоп-самозванець, який влаштовує качі з ЗСУ, армією та ЗМІ тут ізсередини - апріорі союзник РФ.

"Чому? Наявність самостійної держави на історичних російських територіях тепер буде постійним приводом для відновлення військових дій", - пише Діма. Що це значить? Що розмови про "надо просто перестать стрелять", "нет никакой разницы", "сойдемся посредине", "надо просто изменить закон о мове и не трогать Пушкина", які пишно цвітуть донині, то самообман. І дуже хворий наратив, який завжди вилазить нам боком.

Два. "Імовірність нової сутички зберігатиметься невизначено довго. Практично завжди. Ба більше, існує 100-відсоткова ймовірність нового конфлікту, які б папірці про безпеку не підписував Захід із маріонетковим київським режимом. Його не зупинить ні асоціація України з ЄС, ні навіть вступ цієї штучної країни до НАТО. Це може статися і через 10, і через 50 років", - пише Дімон.

Тобто нам нікуди не подітися від мілітаризації суспільства - коли навіть твоя собака знатиме основи тактмеду і самооборони. Нікуди не подітися від розвитку нормального ВПК в колабах із західними союзниками та самостійно. І точно варто буде зекономити на телемарафонах і моніторингах заради утримання війська.

Власне, мене збентежило інтерв'ю Зеленського, який англомовному новинному ресурсу сказав, що "не бачить причин" в додатковій поетапній мобілізації про запас ще 500 тис. осіб. В якій країні Зеленський збирається лишатися президентом і балотуватися на другий термін?

Діма вірить, шо українців можна буде упхати знову в тюрму народів, аби український людський ресурс став тією рушійною силою, яка втілить плани Путіна, оголошені багато років у Мюнхені - про контроль над Східною Європою знову.

"Як би вони (українці - ред.) не ненавиділи російське керівництво, одного дня виберуть не вічно воювати й помирати, а жити у "великій спільній державі".

Ця велика спільна держава покромсала буквально кожну родину нинішнього військовго, лідера суспільних думок, рушіїв змін. Ми знаємо ціну цій державі.

Кілька днів тому я їхала як кокон шовкопряда на зйомку. Таксист впізнав мене по тембру голосу і завів цікаву розмову - двометровий чоловік у дермантині, родом із слобожанського шматка Луганщини. Він виявився дуже начитаним співрозмовником і коротко переповів хорошу аналогію від репресованої бабусі, яку після відсидки в таборах запхали на шахти.

Коли йому було шість, він вчив Пушкіна і пішов розказати віршика бабусі. Бабуся сказала, що дасть йому пояснення, що таке роскультура.

- Росія - це ведмідь. Їхня культура - це гі*но на попі. Всі любителі їхньої культури - зелені мухи, які літають над тим лайном. Ти муха?

Дуже прикро, що наш доморощений Черчилль і його менеджер не зрозуміли, що просто так цькувати армію і годувати народ казками, що не так страшна окупація, як поетапна мобілізація про запас - це стріляти собі в ноги. І свідомо чи несвідомо допомагати Дімону і Ко. втілити бажане у дійсне".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...