Медики більше не приховують: Ці каші гірше отрути роз'їдають кістки і кишечник

Експерти назвали найшкідливіші для організму людини каші.

Фахівці розповіли про каші, які несприятливо впливають на людський організм, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Виходячи з наявних даних дослідження, на першому місці опинилася найпопулярніша каша, яку всі пам'ятають з дитинства. А саме, манка. У даній каші міститься вкрай мало вітамінів і мінералів. А через високий вміст крохмалю і низький вміст білка вона не приносить користі організму. Експерти повідомляють, що крім усього іншого в манці міститься великий відсоток глютену - білка клейковини, який розвиває у малят схильність до алергії, перешкоджає повноцінному засвоєнню заліза і кальцію.

Також, фахівці не рекомендують вживати шліфований рис. Все тому, що під час шліфування рис втрачає свої корисні речовини. Так, після шліфування в рисі залишається багато крохмалю і мало вітамінів. Експерти запевняють, що такий рис погано перетравлюється кишечником людини і може негативно позначитися на самопочутті громадян.
Фахівці не рекомендують зловживати і кількістю вівсянки в своєму раціоні. А саме, експерти радять скоротити кількість вживання в їжу вівсянки швидкого приготування. В ході дослідження фахівці визначили, що вівсянка швидкого приготування може завдати шкоди людині. Все тому, що в ній міститься багато фітінової кислоти, яка заважає засвоєнню кальцію. Крім того, вівсянка може пробуджувати почуття голоду, а це сприяє набору зайвої ваги.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...