Медики з'ясували нову користь від кави для тіла

Медики встановили, чому все-таки корисний для організму режим: "Йдемо пити каву".

Кава регулярно виступає як речовина, яка знищуює жир і допомагає людям ефективніше худнути. Відповідні висновки були зроблені працівниками з Медичної школи при Нотінгемському університеті у Великобританії, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Довгий час каву апріорі вважали шкідливим для здоров'я напоєм, але нові дослідження все сильніше підтверджують і численні її переваги. Крім того, недавня робота продемонструвала ‒ через її вживання можна активувати процес спалювання жиру. Далі, кава здатна виступати в ролі допоміжного засобу у рамках лікування у людини діабету. В ході лабораторних експериментів вчені встановили, що за допомогою кофеїну підвищується активність бурого жиру, який міститься в клітинних культурах.

Для нормального термогенезу такого жиру потрібно почати спалювання цукру, калорій і жирів. Це і сприяє схудненню. Дослідження за участю людей продемонстрували, що після вживання кави бурий жир дійсно допомагав активніше спалювати калорії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...