Меладзе зраджував Вірі Брежнєвій: Блогер розповів про справжню причину їхнього розлучення (відео)

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов у новому випуску своєї програми на YouTube-каналі поділився інформацією від людини, наближеної до Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе, яка розповіла, що в їхніх стосунках були зради, передають Патріоти України.

За словами інсайдера, Меладзе ще в 2021 році зацікавився молодою співачкою Софією Тарасовою. Вона сподобалася йому як дівчина відразу після того, як потрапила в легендарну жіночу групу "ВІА Гра".

"Це дуже приховували через можливе засудження суспільства. Між ними різниця майже 40 років. Батьки Софії знали про це з самого початку і були не проти, бо у її сім'ї ідея фікс зробити Софу зіркою за всяку ціну. Цей роман послужив серйозним змінам не тільки в житті Меладзе. Про їхній роман знали лише троє людей. Їхній дует вийшов не просто так. У Меладзе великі плани зліпити з Софії велику зірку в Росії. Зараз активно готуються демки і концепція образу артистки", - розповіла дівчина.

Богдан Беспалов, у свою чергу, не зміг стримати емоцій від цієї новини. Він сказав, що у Тарасової немає ніяких кордонів, а у Меладзе немає кордону похоті. Крім того, блогер уточнив, що раніше Тарасова ділилася фотографіями нібито свого молодого чоловіка, але тепер стало зрозуміло, що він був просто прикриттям.

"Я не сумніваюся, що зірки підуть на що завгодно, щоб приховати своє особисте життя. Тим більше таку брудну білизну. Для мене це просто сюрреалістична картинка", - додав Богдан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...