Мелітополь розбудила серія потужних вибухів у різних частинах окупованого міста

У середу, 29 березня, на світанку в окупованому Мелітополі Запорізької області прогриміли потужні вибухи. Про це повідомив мер міста Іван Федоров.

«Одразу декілька вибухів чути у всіх районах міста», - зазначив він.

За словами Федорова, серед окупантів паніка. Подробиці вибухів уточнюються.

Окупантів Мелітополя розбудили потужні вибухи фото 1

Спочатку різні джерела стверджували, що вибухи сталися у районі аеродрому, але надійних підтверджень не було.

Через деякий час російські агентства оголосили з посиланням на екстрені служби окупаційної влади Мелітополя, що удару було завдано о 5:30 по локомотивному депо.

«Є пошкодження та руйнування. Постраждалих немає», – повідомив представник екстрених служб окупантів.

Військкор Андрій Цаплієнко навів відео, відзнте мелітопольцями 29 березня

Нагадаємо, 28 березня під Мелітополем прогриміли вибухи. За попередньою інформацією, було підірвано підстанцію окупантів.

23 березня у Мелітополі також прогримів потужний вибух. Згодом стало відомо про підрив автомобіля співробітника поліції окупантів місцевого Сергія Сковирка.

Наразі, окупанти масово завозять у Мелітополь як військову техніку, так і особовий склад, готуючись до оборони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...