Мене дражнили коростою та тарганом: Астафʼєва розповіла про хворобу, якою страждала в дитинстві (відео)

Українська модель та волонтерка Даша Астафʼєва зізналася, що в дитинстві її цькували через тяжку хворобу, яку так і не змогли визначити. Симптоми цієї недуги дуже відображалися на шкірі артистки. Через це до підліткового віку вона майже не фотографувалася. Тяжкими спогадами Астафʼєва поділилася в інтервʼю Славі Дьоміну на YouTube, передають Патріоти України.

"Зі мною не хотіли дружити, ображали в дитинстві, бо я дуже багато хворіла. В мене були проблеми зі шкірою. До 15 років у мене немає фото, нічого з дитинства. Я не любила фотографуватися, бо постійно була хвора. У мене раз на місяць був день, коли мене обмотували бинтами як із смолою і мені потрібно було так спати, щоб на 20 днів вистачало", – пригадала модель.

Вона поділилася, що лікарі ставили різні діагнози, але досі зірка точно не знає, чим були спричинені такі проблеми зі шкірою. Хвороба перестала мучити Астафʼєву тільки після 15 років. "Це як псоріаз, але досі не можуть сказати. Казали – атопічний дерматит, нервове захворювання. Це був як іспит. Мене називали коростою, тарганом", – розповіла зірка.

Почуття гумору допомогло їй пережити складне випробування долі, тож тепер артистка впевнена, що за невдачами обовʼязково приходить винагорода.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...