"Мені досі соромно": Українська акторка зізналася, що дала хабар поліцейському, сівши за кермо після шампанського

Українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" – проєкту студії "Квартал 95" – Ірина Сопонару запропонувала й дала хабар поліцейському після того, як сіла за кермо свого автомобіля, випивши келих шампанського. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 31 серпня опублікували на YouTube-каналі українського ведучого Слави Дьоміна, передають Патріоти України.

"Така кінчена історія. Мені так соромно. Мене раз зупинили. Це вже була поліція. Я дуже жахливу історію про себе розповідаю. Я того вечора зустрічалася з дівчатами, ми ходили на вечерю і випили трошки шампанського. Але ми повечеряли після того. Ми не випили пляшку – ми по келиху випили. Тобто все вже осіло. Ми довго гуляли, ще зайшли в один клуб, там я вже не пила, а дівчата пили. Ми сідаємо в машину, я за кермом, їдемо додому. Зупиняє нас [поліцейський], і він такий нахилився й каже: "Пахне алкоголем". Кажу: "Ну, дівчата пили". – "Ви не пили?" Кажу: "Ні, я не пила". – "Поїхали на тест", – розповіла про те, що сталося, актриса.

За словами Сопонару, після того, як патрульний запропонував зробити тест на вміст алкоголю у крові, у неї почалася паніка. Вона зазначила, що це було її перше порушення за кілька місяців після купівлі автомобіля.

"Я всралася максимально і така: "Ні, давайте не їхати". Бо я розумію – якщо покаже алкоголь, у мене почнуться проблеми, як я татові скажу? "Тату, у мене забрали права за п'янку?" – зізналася вона. – І я кажу: "Давайте ми порішаємо?" І вони такі: "Добре, давайте". Кажу: "Дайте мені картку свою, бо в мене немає готівки і я не хочу вам тут гроші давати посеред вулиці". Вони такі: "Так, так, добре". І так культурно розійшлися".

Вона не уточнила, яку суму хабаря дала поліцейському, але зазначила, що це було жахливо. "Чесно, я себе херово відчувала після цього. Це було мені наукою", – повідомила Сопонару.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...