"Мені дуже шкода, але президент України виконав роль ... ну, назвемо це "актора розважального жанру" для аудиторії the Guardian", - політтехнолог

Мендель і Зеленський хотіли як краще, хотіли створити дуже простий, доступний, відкритий, легкий образ "народного президента", але в них усе вийшло "як завжди".

"Щодо інтерв'ю Зеленського і Мендель (саме так: не з президентом, а з прес-секретаркою і президентом - принаймні, певні моменти розмови свідчать про це) британському журналу the Guardian. Якщо аналізувати текст і підбір фотографій, то це не інтерв'ю - це скетч. Розважальний гостро-сатиричний текст, на прицілі котрого геть не Зеленський. А передусім Трамп - бо якась там Україна і її президент малоцікаві аудиторії the Guardian", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але the Guardian мистецьки підкреслив всі факапи Зеленського. І дрібні (але дошкульні для нас: "говорив своєю рідною російською", "іноді дуже хочеться вішати людей", "син сказав "не заважай мені слухати президента"), і крупні (ретельно згадали всі фрази, якими лестив Трампу, якими наїздив на Меркель і Європу в цілому, якими зневажив допомогу США, як пробував домогтись доброго ставлення Путіна на тлі війни).

Мені дуже шкода і вкрай неприємно це констатувати, але президент України виконав роль ... ну, назвемо це "актора розважального жанру" для аудиторії the Guardian і, що дошкульніше, для британського, європейського і американського політикуму. Саме цей образ з високою ймовірністю стане основою в подальших взаєминах Зеленського і представників Конгресу США, британського парламенту й уряду, керівництва ЄС і європейських та американських партій... Саме через отаку призму його сприйматимуть всі, хто не надто близький до проблем України і мало знайомий з будь-якими українськими політичними діячами.
--
Я розумію, що Мендель і Зеленський хотіли як краще, хотіли створити дуже простий, доступний, відкритий, легкий образ "народного президента". Але їм варто було все ж зважати на мету і аудиторію цього матеріалу. І тим більше не порушувати протокол. Ґардіан читає практично весь світ. Але наокремо британська аудиторія дуже чутлива до етикету, правил і неписаних норм".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....