"Мені наші військові розповіли": Губернатор Петербурга придумав, що в школах України є окремі туалети для гендерно нейтральних дітей

Губернатор Санкт-Петербурга Олександр Бєглов заявив, що в українських школах є три види туалету — для дівчаток, хлопчиків і гендерно нейтральних дітей. Він стверджує, що про це розповіли російські окупанти, які зараз лікуються в госпіталях, передають Патріоти України.

Він пов’язав байку про три туалети з цілями російської агресії в Україні і заявив, що окупанти, які вдерлися на Донбас, знають, «за що ми воюємо».

На фантазії Бєглова відреагував навіть екснардеп-утікач і колаборант Олег Царьов, який закликав пресслужбу губернатора видалити пост, оскільки Бєглова вже висміюють в українських ЗМІ.

Пізніше Царьов вирішив виправдати фантазії Бєглова і написав, що під час заповнення форми в процесі вибору лікаря пацієнти можуть вибрати одну з трьох статей: чоловічу, жіночу або іншу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...