"Мені щиро шкода, що доставив доблесним воїнам такі неприємності": Російського морпіха, який звинуватив Ахмат у крадіжці РЕБ, змусили каятися (відео)

Російського морпіха, який розповів у соцмережах про крадіжку кадировцями засобу радіоелектронної боротьби у 810-ї бригади ЗС РФ, змусили вибачатися. Нещодавно він опублікував відео, в якому поскаржився, що так званий «спецназ» Ахмат привласнює собі їхню гуманітарку та обладнання, нагадують Патріоти України.

«Найголовніше, бл*, що нам йшло — це, бл*, РЕБ, на який ми збиралися всім колективом. І мої, су*а, батьки збирали на це гроші, зокрема. І вчора він мав бути у нас. І знаєте, де він зараз знаходиться? Він встановлений на автомобілі Тигр підрозділу Ахмат», — розповів окупант.

Проте вже за кілька днів було оприлюднено відео з його «щирими вибаченнями» з цього приводу. «Записав відео, не до кінця розібравшись у ситуації. Я звинуватив підрозділ Ахмат у нібито привласненні собі установки РЕБ. Я хочу заявити, що я це зробив, не до кінця розібравшись у ситуації. Як виявилося, він не наш. Наш прийшов на два дні пізніше. Мені дуже шкода, що… Я прошу вибачення у доблесних воїнів Ахмата за те, що доставив їм такі неприємності. Мені щиро шкода», — запевнив переляканий росіянин.

При цьому на відео загарбника видно лише вище пояса, тому сказати точно, на чому саме він у цей момент сидів, важко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не для того, щоб врятувати: Авіаексперт припустив, чому Росія перемістила МіГи у Білорусь та як це пов'язано з літаками А-50

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 14:04

Російські винищувачі МіГ-31К, які було переміщено до Білорусі, можуть бути використані для співпраці з радіолокаційною станцією "Небо-М", оскільки Росія зараз боїться використовувати літаки далекого радіолокаційного виявлення А-50. Про це в ефірі "Київ...

"Сижу в нечеловеческих условиях, нас держат как свиней!": Гіркін вийшов у прямий ефір з російської в'язниці (відео)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 13:15

Терорист Ігор Гіркін, який відбуває покарання у російській в'язниці, поскаржився на погані умови й забезпечення. Він закликає колонії та владу змінити ставлення до людей. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Не оминув...