"Мені зробили цицьки… Руки трохи шліфанула. Ніс...": Кандидатом у президенти РФ стала "породиста" б’юті-блогерка (відео)

Російський центрвиборчком дозволив б’юті-блогерці Раді Руських почати збір підписів для участі у так званих «президентських виборах» як кандидату-самовисуванцю, повідомляють Патріоти України.

Іронічно, що таке рішення ухвалили на тлі відмови журналістці Катерині Дунцовій, у якої несподівано виявилися якісь «помилки» у поданих нею документах.

На відміну від блогерки, вона мала реальні шанси отримати підтримку противників кремлівського режиму, які залишилися у РФ, у зв’язку з чим їй і було відмовлено у реєстрації.

Водночас у Руських жодних помилок у документах ЦВК не помітила. Про причини такої вибірковості здогадатися не важко. А ось який із зацикленої на пластичних операціях росіянки вийде кандидат на посаду глави держави, можна зрозуміти з її інтерв'ю.

«Я відчуваю себе зараз породистою. Звичайно — це результат усіх моїх втручань. У мені 16 операцій… Я зробила стегна, я зробила дупу, я зробила ліпосакцію… Мені зробили цицьки… Руки трохи шліфанула. Ніс трохи шліфанула… Намагалася наверх брову підняти, потім убік…», — поділилася вона секретом свого успіху.

Нагадаємо, що той фарс, який у РФ називають «виборами президента», триватиме аж три дні — з 15 по 17 березня 2024 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...