"Мерзкий цирк". Плюнув, а потім поцілував: Алібасов шокував дивною поведінкою на росТБ (відео)

Засновник гурту "На-На", відомий російський продюсер Барі Алібасов, який отруївся засобом "Крот", здивував глядачів дивною поведінкою, повідомляють Патріоти України.

Так, він взяв участь у зйомках шоу "Привет, Андрей!" в суботу, 22 червня. У студії Алібасов з'явився з кавуном у інвалідному кріслі, з якого випав, а потім досить дивно повівся з ведучим Андрієм Малаховим.

Так, продюсер спочатку плюнув у ведучого, який підбіг йому допомогти, а потім розцілував. При цьому, в ході зйомок Алібасов кілька разів запитав, хто такий Малахов.

Витівки продюсера змусили глядачів засумніватися в його адекватності. Вони висловили думку, що Алібасов "грає на публіку", назвавши його поведінку "мерзенним цирком".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...