"Мерзота, яка осквернила нашу землю": В Єревані активісти жорстко покарали скандальну російську блогерку (відео)

У Єревані місцеві активісти напали на скандальну російську блогерку Юлію Фінесс (справжнє імя Юлія Максимовська). Активісти поголили блогерці голову за негативні висловлювання про вірмен. Відео із покаранням виклали у соцмережі члени руху «Хайрактак», передають Патріоти України.

Росіянці зголили волосся, облили марганцівкою і змусили битися головою об стіну. «Як ми й говорили, будь-яка мерзота, яка осквернила нашу землю, буде покарана», – заявили активісти.

За словами активістів, зробили вони це за те, що Фінесс зневажливо розмовляла з таксистом, ходила в туалет прямо на вулиці в центрі Єревана і викладала відео з хамською поведінкою в аптеці. Фінесс у результаті довелося вибачитися.

Юлія Фінесс стала відомою скандальними постами в особистому телеграм-каналі, де вона розповідає про наркозалежність і показово конфліктує з людьми. Фінесс марно намагалася пройти курс лікування у реабілітаційному центрі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...