"Мерзоти рейдернули": Активіст звинуватив скандального екснардепа Дубинського у захопленні під забудову землі Київської обласної лікарні, де реабілітують поранених бійців

Народний депутат Олександр Дубінський отримав контроль над важливою для військових Київською обласною лікарнею №2. Землю медзакладу, де проходять реабілітацію поранені бійці Збройних сил, начебто планують віддати під забудову. Про це повідомив у Facebook активіст, правозахисник та військовий Олег Симороз.

За словами Симороза, Дубінський діє спільно з лояльним головою Київської обласної ради Ярославом Добрянським. Вони усунули директора медзакладу Ігоря Кучму – лікаря з 30-річним стажем, який щойно відкрив в лікарні нове реабілітаційне відділення для поранених військовослужбовців.

На місце Кучми поставили помічницю Дубінського, колишню редакторку «1+1» та друкованих ЗМІ, в яких працював депутат, Марію Кисельову. Вона стала депутатом облради за списками "Слуги народу", але досі не мала жодного досвіду роботи у медичній сфері. Військовий стверджує, що у планах нового керівництва лікарні забудувати 5,5 гектарів землі, що належить медзакладу в історичному центрі столиці.

Симороз закликав президента Володимира Зеленського і нагадав, що Дубинський з 2021 року перебуває під санкціями США за співпрацю з ФСБ. Він також закликав дати спокійно працювати директору Київської обласної лікарні №2 Ігорю Кучмі, який чесно виграв конкурс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...