"Металла и угля там много": Пересічні росіяни шокували відповідями, навіщо їм українські землі (відео)

Російських громадян запитали, чому навіщо державі-агресорці українські землі. Певна частина росіян висловилася, що не розуміє цієї причини. Цікаво, що жоден не згадав про "денацифікацію" та "захист російськомовних". Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

За словами респондентів, території України, які "є російськими", треба "освоювати", адже там "вугілля" та "інші ресурси". Мовляв, "історична справедливість" має бути відновлена.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...