"Мгновенно пошла реакция по линии фронта после ударов по инфраструктуре Украины": Окупанти в розпачі після "ефективних" рішень Кремля

Ватники в окопах прийняли на себе ту лють, що скипіла у наших бійців

"Окупанти в розпачі: "Мгновенно пошла реакция по линии фронта после ударов по инфраструктуре Украины. Противник попытался выдавить нас с наших позициях. Они достали все свои запасы БК и бьют по нашим позициям. Фактор погодных условий играет роль. Скоро совсем непогода встанет и будет невозможно двигать подразделения. Успеть нужно всем нам. Не дать противнику завладеть инициативой", - Алєксандр Ходаковскій, "командир батальйону "Восток", в середу в ефірі Соловьев Live. От цей панічний коментар - правдиво про реальний результат масованої ракетної атаки Росії 10 жовтня", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І цей результат точно не такий, на який розраховував Кремль і якого так радісно очікували росіяни, танцюючи під вибухи на наших ТЕЦ.

Це вже очевидно: вони шкодують про цей непродуманий крок і воліли би, щоб від такого Кремль і Генштаб втримались. Їм знадобилось на це менше двох діб.
Додатковий плюс в можливо доступних для деяких з них висновках:
- На сьогодні в них сформувався логічний ланцюг "лупанули ракетами по українських ТЕЦ - отримали жорсткий наступ на всіх ділянках фронту".
- Є шанс (хоч і далеко не 100% -це все ж росіяни), що в них сформується і логічний ланцюг "якщо лупанемо ядерними ракетами по Україні - отримаємо масований знешкоджувальний удар від НАТО вже по території РФ".
Це далеко не гарантія від найгіршого розвитку подій, але загалом тенденція корисна для безпеки світу. Тенденція, яку сформували ЗСУ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...