"Мʼясорубка нереальна": Боєць ЗСУ розповів, що зараз відбувається у Селидовому на Донеччині

У місті Селидове Донецкьої області ідуть жорстокі бої з російською окупаційною армією. Про це повідомив у соцмережах Станіслав Бунятов з позивним "Осман", боєць штурмового батальйону Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України.

"Зараз йдуть бої за Селидове. Хлопці організовано зайняли оборону, противник несе великі втрати та підтягує з напрямку майже всі вільні резерви піхоти. Мʼясорубка нереальна", - написав він.

Раніше влада закликала мешканців Селидового, Покровська та Мирнограда евакуюватися через складну ситуацію на Покровському напрямку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Будівельна піраміда та власний "кишеньковий" банк: Ексдепутат міськради Чернігова залишив без квартир сотні людей

середа, 28 серпень 2024, 15:02

У Чернігові розгорівся масштабний будівельний скандал: власник будівельної компанії "Основа-Буд-7" та уже колишній депутат міської ради Юрій Тарасовець залишив сотні чернігівців без житла, не виконавши зобов'язань перед покупцями. Збитки оцінюються орі...

Влада запевняє, що це - фейк: У Рязанській області РФ виникла пожежа в районі ГРЕС (відео)

середа, 28 серпень 2024, 14:50

У районі Рязанської ГРЕС у Росії виникла пожежа. Очевидці повідомляють, що перед загорянням чули «хлопок», пише Telegram-канал Astra в середу, 28 серпня. У Мережі з’явилися кадри з пожежею, на яких видно задимлення біля станції, передають Патріоти Укра...