Міг розбагатіти ще більше: ЗМІ розповіли про мільйонні доходи принца Вільяма

Британські ЗМІ розкрили мільйонні доходи принца Вільяма. Онук Єлизавети II став багатшим після її смерті. Це пов'язано з тим, що Вільям успадкував Корнуольське герцогство від свого батька - Чарльза III, коли той зійшов на престол, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Daily Mail, за 2022-2023 фінансовий рік старший син короля Великої Британії отримає близько 7,6 мільйона доларів. А наступного року, завдяки можливості отримувати щорічний "приватний дохід" з успадкованого герцогства, його "додатковий прибуток" складе більше 25 мільйонів доларів.

Насправді принц Вільям міг отримати куди більше. Однак через те, що він успадкував герцогство в середині року і не був його власником всі 12 місяців, частину коштів вирішили залишити для "оборотного капіталу". Кенсінгтонський палац попросив "одноразове виключення", щоб покрити витрати та залишити заощадження для управління маєтком на наступний рік.

"Герцогство зберегло 8,6 мільйона доларів, залишивши Вільяму дохід у розмірі 7,6 мільйона доларів. Очікується, що наступного року Вільям отримає весь прибуток герцогства", - зазначає видання.

Корнуольське герцогство є приватним маєтком, яке ще в 1337 році заснував Едуард III. З тих пір в королівській родині воно передається від батька до сина. Гроші, які приносить маєток, заведено використовувати для громадської діяльності та благодійності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...