"Мільярдер напивається віскі і засинає під дверима": ЗМІ розповіли про пияцтво колишнього зятя Путіна

Колишній зять Володимира Путіна, російський мільярдер Кирило Шамалов виявився затятим алкоголіком, передають Патріоти України.

Як розповіло джерело з оточення Шамалова проєкту "ВЧК-ОГПУ", колишній зять диктатора веде досить специфічний спосіб життя, а також дуже часто змінює дружин.

На момент розлучення з дочкою Путіна Катериною Тихоновою Шамалов уже був "запійним алкоголіком". Цей шлюб хоч якось його стримував, але після розлучення бізнесмен став завсідником у всіх хоч трохи відомих караоке Москви та області.

"Він дуже любить співати, але коли загули стали закінчуватися непристойними епізодами, Кирило під тиском сім'ї та нової дружини "переїхав" пиячити додому. При цьому його возили і водили за ручку найкращими клініками, але Шамалов навідріз відмовлявся лікуватися, навіть крапельниці не давав ставити", - каже джерело.

За словами співрозмовника проєкту, Кирило, як правило, п'є наодинці вдома. Віддає перевагу віскі.

"Коли немає жодних справ, а їх у нього майже ніколи немає, п'є з самого ранку. Шамалов може почати день, осушивши цілу пляшку натщесерце, а потім протягом дня підтримує рівновагу. Залежно від оточення алкоголю стає більше або менше в житті бізнесмена", - пише проект.

Джерело зазначило, що вірний помічник Шамалова Денис давним давно перестав дбати про здоров'я шефа. Водночас екс-дружина Жанна Шамалова безуспішно намагалася врятувати його від пияцтва. Неллі Давидова, до якої Кирило пішов від Жанни, навпаки, поринула з Шамаловим у тримісячний запій.

Щодо нинішньої пасії Кирила - доньки "завгоспу" ФСБ Анастасії Задоріної, то вона наразі не в змозі боротися з пияцтвом, але вважає за краще не бачити його в такому стані. У жінки нещодавно народилася дитина, а у самого Шамалова під опікою однорічна дочка від Жанни, яку він викрав і сховав від дружини.

"Тим не менш, все це не заважає вести мільярдеру розгульний спосіб життя і напиватися на смерть, засинаючи під дверима будинку", - підсумував проєкт.

Колишній зять Путіна: що про нього відомо

Кирило Шамалов - ексчоловік доньки Путіна Катерини Тихонової. За даними Reuters, пара одружилася у 2013 році, а вже у 2018 році Шамалов різко розлучився та одружився із жінкою на ім'я Жанна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Криму знищили секретну базу разом з командуванням. Атакмс застав росіян зненацька - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 0:56

Україна вчергове завдала ударів по важливій інфраструктурі ворога, як у самій РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, ракети Storm Shadow знищили в Криму секретну базу ППО, а Атакмс в Луганській області знищив склад боєприпасів в глибокому т...

Вже кілька місяців нас заколисували повідомленнями високопосадовців, що навкруги Харкова вибудована оборона, - Зоя Казанжи

середа, 15 травень 2024, 0:30

"Влада бреше. Посадовим особам плювати на людей, їхні відчуття, почуття, на цивільних, на військових, на тих хто в окупації, хто завтра опиниться в окупації, хто загине сьогодні, завтра і гинутиме ще і ще", - пише журналістка та письменниця Зоя Казанжи...