"Міна уповільненої дії може вибухнути в будь-який момент, і імперії прийде кінець": Ярош спрогнозував, що може розвалити Росію, й майбутнє після цього

На Росію в майбутньому чекає розпад, це не далека перспектива, стверджує радник головкому ЗСУ й екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, зазначають Патріоти України. В інтерв'ю Олесі Бацман командувач УДА сказав, що поговорив би про розпад РФ з її президентом Володимиром Путіним.

"Мені здається, це справа одного покоління. Наприклад, в 1989 році я і подумати не міг, що в 1991 році Радянський Союз розвалиться. Тобто це все може статися в будь-який момент", - говорить він.

Путін, вважає екс-лідер ПС, зробив собі "ведмежу послугу", почавши агресію проти України. Ярош назвав його квазіімператором.

"Він заклав основу для прискорення розвалу імперії. І це дуже важливо. Зрештою, все закінчиться тим, що Кавказ стане якоюсь кавказькою Конфедерацією, Татарстан і Башкортостан - татарською і так далі. Тобто вони розлетяться в тріски. Ми вже бачимо, що Китай практично володіє Далеким Сходом і Сибіром, вирізає тайгу і вивозить до себе...", - каже він.

На думку Яроша, спровокувати розвал Росії може смерть президента або активність мусульман.

"У РФ смерть царя - це завжди потрясіння і горе. Тому воно в мить може розпастися... Ми бачимо, який у [глави Чечні Рамзана] Кадирова вплив на Північному Кавказі. Мусульманський фактор зростає в світі. Це міна уповільненої дії, яка може вибухнути в будь-який момент, і імперії прийде кінець", - вважає він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...