Мінфін вважав захист енергетики непріоритетним і брехав Зеленському, - експерт

Президент України Володимир Зеленський розумів наслідки ймовірних втрат для економіки через блокування будівництва захисту енергетичних обʼєктів, але йому постійно брехали. Про це заявив у своєму Facebook засновник компанії MS Capital Максим Шкіль, передають Патріоти України.

"Багато було критики й блокування щодо будівництва захисту енергетичних об'єктів. Можливі втрати для економіки внаслідок таких дій неспіврозмірні з витратами. Це розумів президент, ставив задачі, але йому постійно брехали! Борг перед Autostrada тільки за захист енергетичних об'єктів – понад 5 млрд грн. Міністерство фінансів вважало, що це не є пріоритетно і грали в постійний футбол між Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України, результат – фінансування немає, а ті задачі, які ставив верховний головнокомандувач, не реалізовані", – написав Шкіль.

Він додав, що за брехню щодо захисту інфраструктури в умовах війни має бути відповідальність. "До речі, щодо фортифікації, цікаво, що компанію, яка є лідером ринку, ніхто до виконання робіт не залучив, результат – виконання програми президента щодо будівництва фортифікаційних споруд – теж усі бачать. Говорити – не робити… Погано, що за брехню перед президентом в умовах війни немає відповідальності! Сьогодні наслідки таких дій можуть бути катастрофічними!" – резюмував засновник MS Capital.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.