Мініатюрні дрони з фантастичними можливостями "Чорний шершень" будуть задіяні в стратегічному наступі ЗСУ (відео)

ЗСУ планують використовувати під час контрнаступальної операції безпілотники Black Hornet. Про це розповідається у відеоролику, опублікованому журналістами ZAXID.NET на YouTube.

Партію найменших на планеті літальних апаратів поставили в Україну уряди Великої Британії та Норвегії. За допомогою “Чорних шершнів” військовослужбовці української армії зможуть вести бойові дії на ближніх дистанціях. Дрони дозволять їм непомітно виявляти позиції противника. Black Hornet здатний зависати в повітрі з метою трансляції зображення з камери.

Вага дрона Black Hornet становить лише 32 г. Він легко поміщається на долоні. Візуально літальний апарат виглядає як дитяча іграшка. Через мініатюрність БПЛА досить складно помітити, що грає на руку оператору. Збити безпілотник зі стрілецької зброї вкрай складно.

Попри більш ніж мініатюрні габарити, “Чорний шершень” несе на борту дві якісні камери і тепловізор виробництва Teledyne FLIR. Вартість безпілотного комплексу Black Hornet, що складається з двох БПЛА, пульта управління і зарядної станції, становить 70 000 USD.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...