Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
У серпні українські та західні ЗМІ вперше продемонстрували фото та відео випробувань нової української крилатої ракети “Фламінго”, розробленої компанією Fire Point. Експерти підкреслюють, що “Фламінго” спроектована так, щоб ефективно обходити сучасні с...
Під час операції Сил оборони у Курській області місцеві мешканці не надто турбувалися діями власних військових в Україні. Навіть у такий момент їх хвилювало зовсім інше. Ексклюзивними деталями про це в інтерв'ю для 24 Каналу поділився журналіст з Ірлан...