
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
У ніч проти 19 листопада 2025 року російські окупаційні війська здійснили черговий масований комбінований удар по території України. Під час цього удару найбільше жертв серед мирного населення було в Тернополі – 28 людей загинули, 94 отримали поранення...
"Напевне, лише в Україні таке можливо, щоб під час кровопролитної війни мільярди гривень йшли на утримання наглядових рад, які насправді - ні за чим не наглядають. Міндічгейт і скажені розкрадання на енергетиці - яскравий тому приклад. Чи не час поверн...