
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
За останні кілька тижнів Україна чотири рази використовувала безпілотники для ударів по нафтових танкерах із "тіньового флоту" Росії, загострюючи війну на морі та демонструючи, що українські спецслужби почувають себе дедалі впевненіше, здійснюючи зухва...
У ніч проти 20 грудня російські військові зайшли у прикордонне село Грабовське, що на Сумщині. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Кордон Медіа». Понад 50 місцевих мешканців, які раніше відмовилися від евакуації, були примусово вивезе...