Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Колишній міністр оборони РФ, секретар Ради Безпеки РФ Сергій Шойгу раптом "зник" з російського інформаційного простору. Його не помітили на параді в Кремлі до 9 травня, а нещодавно почали ширитись повідомлення про його виклик на допит. Детальніше про ц...
В мережі зʼявилось відео, на якому президента України Володимира Зеленського показали у вигляді мему з кінофільму «Кримінальне чтиво». Відповідне відео зʼявилось 14 травня в TikTok-акаунті Travelino, передають Патріоти України. На кадрах розгублений Зе...