Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
"Реальна ситуація на фронті: артилерія б'є по будинку, де сховалися окупанти, однак усі снаряди летять "в молоко". Чому? Бо, виявляється, 95% снарядів, які закуповує МО - дістають від сили на 15 км, хоча наші САУ "Богдана" здатні стріляли на 42 км. Це ...
"Днями дешеве, але зухвале чепушило (те, що місяцями розказувало про "війна ще два-три тижні") сиділо і базікало в інтерв’ю про те, що він стане президентом України та наробить речей, які інакше як маразм, дикуха і чортівня не назвеш", - пише журналіст...