
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Російські окупанти з 88-ї бригади Еспаньола підтвердили смерть одного з її засновників Станіслава Орлова — не ставши водночас називати її причини. На це 19 грудня звернуло увагу російське видання The Insider, передають Патріоти України. «У повідомленні...
Проєкт DeepState у п’ятницю, 19 грудня, заявив, що через саботаж деяких офіцерів 102-ї бригади територіальної оборони існує ризик втрати Гуляйполя Запорізької області. Деяких бійців підмовляють на самовільне залишення позицій, передають Патріоти Україн...