Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Протягом зими-весни 2025 року командування противника реорганізувало систему управління своїм угрупованням військ (УВ) "Юг", поєднавши з'єднання та об’єднання, які "штатно" входять до складу "Южного военного округа" (ЮВО) на кількох суміжних оперативни...
Партизанський рух "Атеш" знищив у Дагестані телекомунікаційний модуль, який забезпечував інтернетом та мобільним звʼязком важливі військові та військово-промислові обʼєкти росіян. Про це рух повідомив у Тelegram, передають Патріоти України. Модуль знищ...