
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Обшук у колишнього керівника Офісу президента залишив більше питань, ніж відповідей: жодних фото чи відео, лише емоційна реакція та передчуття майбутніх політичних наслідків. Про це сказав дипломат, надзвичайний і повноважний посол України в Республіці...
Колишня телеведуча, а нині спеціальна кореспондентка Лідія Таран, яка нині працює у Франції, опублікувала фото та відео з Єлисейського палацу, звернувши увагу на брудні вікна та порівнявши підхід першої леді Франції Бріжит Макрон з українськими господи...