
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко заявив, що нічого не має проти зрад у стосунках, бо ставиться до цього спокійно, передають Патріоти України. В розмові з блогеркою Машею Батіг, яку дівчина опублікувала у своєму Instagram-акаунті, ку...
"Вже навіть пересічні росіяни зрозуміли: для Путіна Україна стала "пунктиком", поза яким він нічого не помічає, навіть власної країни. Це остаточно стало зрозуміло з його багатогодинного спілкування з народом. І від України він не відступиться за жодни...