
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Співак Тарас Тополя в інтерв'ю для проєкту "Критиканти" зазначив, що вважає Кароль дуже привабливою та потужною виконавицею. За словами Тополі, артистка поставила в українському шоубізнесі дуже високу планку, передають Патріоти України. "По-перше, вона...
Японія відхилила пропозицію Євросоюзу приєднатися до його плану використання заморожених російських на користь України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. Під час зустрічі міністрів фінансів G7 у понеділок Т...