Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Журналіст Віталій Портников заявив, що Дональд Трамп обрав інший підхід щодо припинення вогню на російсько-українському фронті - через поступки диктатору Путіну. Про це він сказав в етері "Еспресо", передають Патріоти України. «Я взагалі вважаю, що Дон...
Пілоти FPV підрозділу WORMBUSTERS 414-ої бригади СБС ліквідували російського загарбника. Відповідним відео поділився у себе у соцмережах командувач Сил безпілотних систем майор Роберт Броуді, інформують Патріоти України. Увага! Не рекомендовано до пере...