
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Компанія, пов’язана з родиною братів Добкіних, заявила про намір звести велику птахоферму на Волині, де планують вирощувати майже мільйон курей на рік. Однак проєкт з’являється на тлі кількох триваючих розслідувань щодо можливих поставок продукції підп...
Військовослужбовці однієї з військових частин ЗСУ стверджують, що мали повне право перебувати в санаторії Жовтень в Конча-Заспі, де у них у середу, 3 грудня, сталася сутичка з бійцями ГУР Міноборони. Про це в коментарі виданню LIGA.net повідомив співро...