
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Українські військові ліквідували колишнього так званого "першого міністра молоді, спорту та туризму ДНР" Михайла Мішина біля Покровська Донецької області. Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України. Як зазначається, Мі...
"Поточні підсумки переговорної ...банини, як я їх розумію", - пише блогер та журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Переговори України зі США за участю країн Європи. 1) Гарантії безпеки майже узгодил...