
Напередодні Великодня більшість українських господинь випікають домашні паски, і цей десерт дуже актуальний, бо з більшості рецептів залишаються яєчні білки та кожен раз хочеться вигадати щось новеньке, щоб порадувати рідних. Це невагоме печиво готується дуже легко і швидко, а смак мають просто неперевершений!
Рецепт:
3 - 4 яєчних білки (100 гр)
200 гр цукрової пудри
ваніль до смаку
дрібка солі
лимонний сік 1 ч.л (4 гр) або дрібка лимонної кислоти
60 гр горіхів
60 гр шоколаду
Випікати - 150°C 25-30 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Олександр Лукашенко, який називає себе президентом Білорусі, 7 листопада приєднався до чемпіонату з рубання дров. Про це повідомив Telegram-канал "Пул Первого", наближений до Лукашенка, передають Патріоти України. За даними пабліка, Лукашенко дві доби ...
"В ціні нафти ми завжди розраховуємо на падіння російських доходів. Значно менше ми дивимося, що відбувається, коли ці доходи падають. А відбувається наступне – доходи компаній США та ЄС ростуть", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-кана...